על הבר
   
 
 
 
 

אמרטו סאוור

 
 
 
הברמנית שלנו הפעם היא ליאב מה-NOS, ליאב המליצה לנו על משקה מפתיע שכל מי שמנסה אותו גם אוהב אותו: אמרטו סאוור.

עקבנו אחרי ההכנה:
ממלאים כוס בקרח גרוס עד הסוף
מוסיפים מנה של ליקר שקדים "דסורנו" ומעט סאוור
לקשט בפלחי לימון

התוצאה:
באמת לא התאכזבנו.

עוד כמה פרטים מעניינים על ליאב:

את ליאב, 24, סטודנטית יפיפיה ומדליקה, תוכלו לפגוש מברמנת ב-NOS, אחרי שצברה כבר נסיון של 4 שנים בתחום.

אם תגיעו לבריכה של אוניברסיטת בן-גוריון תוכלו לפגוש אותה מרביצה בריכות כדי לשמור על הגזרה.
וכמו שאתם רואים, בהחלט יש על מה לשמור.

היא לומדת עבודה סוציאלית, תחום שנותן לה המון סיפוק, כי היא אוהבת לעבוד עם נוער.

כשהיא לא עובדת, תמצאו אותה מבלה המון במסיבות ובעיקר מסיבות סטודנטים.

עוד חשוב שנספר לכם שהיא מחכה כבר בקוצר רוח שהסימסטר יגמר והיא תרד לחופשת קיץ בסיני.

אם לא מספיקות לכם התמונת מימין, תחפרו קצת בגלריות, בטוח שתמצאו עוד...
 
 
 
   
תגובות  
   
1. לא רע בכלל
שווה לכם לבדוק גם וויסקי סאוור
(08/06/2004 אלעד)

2. כל כך פשוט?
רק שאלה קטנה
מה זה בכלל סאוור?? וכמה צריך לשים ממנו??
(08/06/2004 רון)

3. סאור
סאור זה חמוץ,משמע מיץ לימון או מה שבא לך,
אגב למה לא מסקרים באתר את כל מקומות הבילוי, יש כאן איזו שהיא מגמתיות?????
(08/06/2004 בליין באר שבעי)

4. האמרטו בעצם...
הוא ליקר בטעם שקדים. טעם השקדים לא מתקבל בהשריית האלכוהול בשקדים או משהו כזה, אלא מופק מגרגירי המשמש (גוגואים). בנוסף יש במשקה תמצית שקדים ונגיעות של ברנדי המזוקק מענבים. הבקבוק של האמרטו מעוצב בגוון עתיק משו - מלבני עם תווית בצורת מגילה.
בנוסף לאמרטו סוואר מומלץ לערבב אותו עם וויסקי לקוקטייל שנקרא "godfather" - יעני הסנדק, או עם וודקה, ואז הוא יקרא "godmother" - הסנדקית.
תמונה של בקבוק אמרטו די סורונו -
http://www.anshoopub.com/unique/products/reg/98.jpg
(08/06/2004 קרמבו)

5. עד כמה אלכוהולי המשקה?
נראה לי שהוא דיי דופק את הראש??? לא
(08/06/2004 רינת)

6. 28% אלכוהול
הוא דופק, תלוי כמה שותים.. הסוואר אגב די מוהל ומחליש אותו.
(08/06/2004 קמבו)

7. סאוור
אני יודעת מה זה סאוור
אבל לא יודעת איך להכין לפי המינון הנכון,אם תוכלו לעזור אני ישמח
(17/09/2004 לירון)

8. למס 7
על מנת להכין סוואר מן הסתם צריך שייקר..
בעקרון כל סאוור מורכב מ..
2 אלכוהול - שזה בעצם יכול להיות כל ליקר ומשקה אלכוהולי בכמות של80 cc
1 חמוץ מתוק - שזה בעצם ליים ג'וס... תרכובת של סוכר ומיץ לימון
לא חייב קרח כתוש אפשר גם קוביות זה כבר תלוי באיך מגישים אצלכם בבר
(20/07/2005 sparks)

9. אני בת דודה שלההה
ליאבי אוהבת אותךךך
מתגעגעים אליך המון
(13/10/2005 דנה)

10. הסאוור-לכל הנובו ברמנים
הסאוור מבוסס על מי סוכר מיץ ליים וחלבון ביצה(כן!) מוקצפים בשייקר עם וויסקי בדרך כלל. אמרטו בכלל לא קשור לזה. טעם של שקדים לא ממש מתחבר עם החמצמצות הקטיפתית של הסאוור - זה נותן לו טעם של משהו מקולקל.
(20/10/2005 )

11. אמרטו
אין כמו אמרטו שקדים, שליש מכול דבר ואתה מסודר.מתנה מורעלת
(02/04/2006 ס)

12. לא הבנתי..
(10/05/2006 ג'יי)

13. לא הבנתי..
אז מה זה בעצם סוואר? תוסף של משהוא חמוץ או משקה?
(10/05/2006 ג'יי)

14. הסבר
טעם הסאוור הוא חמוץ- מתוק. בדרך כלל מדובר במיץ לימון סחוט טבעי עם מי סוכר- דבר מאוד שימושי בכל בר.
(12/05/2006 ....)

15. מה לא מובן??
הסאוור הוא: מיץ לימון עם סוכר+אלכוהול כל שהוא.
הטעם שלו:חמוץ מתוק.
נגיד אמרו לכם סאוור פאג' בננסז
אז זה מיץ לימון עם סוכר שתי שוט וודקה פאג' ושוט ליקר בננה(ממליץ על "אי לאב בננסז" בגלל שהוא חלבי יש לו טעם הרבה יותר מעודן כמו שילוב של ליקר בנהה ואיריש קרים)

להגיש בכוס 8 BALL גבוה קש קצר
(15/02/2008 מור)

 
הוספת תגובה
מאת:
דואר:
*נושא:
תוכן:
 
אין לפרסם באתר תגובות המפרות הוראות כל דין ובכלל זה תגובות בעלות אופי מיני בוטה, תגובות מאיימות, גזעניות, מוציאות לשון הרע, מעודדות לביצוע הסתה, פוגעות בפרטיות, מזיקות, פוגעות ברגשות הציבור, מפרות זכויות קניין רוחני ותגובות בעלות אופי מסחרי ו/או מידע פרסומי. אין לפרסם מספרי טלפון מכל סוג. האחריות הבלעדית לתוכן התגובה הינה של כותב התגובה. עם זאת הנהלת האתר שומרת לעצמה את הזכות למסור את פרטי כותב התגובה לכל גורם בהתאם לשיקול דעתה ושומרת לעצמה את הזכות לפרסם רק חלק מהתגובות ו/או למחוק תגובות שפורסמו.
 
   
   
   
   
סגור אותי
מה? עוד לא לחצתם לייק?